Om Elkjøp Bedrift

Elkjøp Bedrift er satt sammen av medarbeidere med ulik bakgrunn, for best mulig å kunne møte markedet profesjonelt på alle felt innenfor bedriftshandel. Som bedriftskunde har du mulighet til å gjøre dine innkjøp via vår netthandel eller via vår storkundeavdeling. Vår målsetning er å bli størst også i bedriftsmarkedet gjennom å tilby vårt velkjente brede sortiment til markedets laveste priser og beste betingelser.

 Elkjøp Bedriftssenter

Alle kjenner til våre lave priser, men enda flere burde også kjenne til våre bedriftsavdelinger.Vi har kompetente og dedikerte medarbeidere som kan koordinere dine innkjøp og leveranser.I tillegg tilbyr vi fageksperter som monterer og installerer våre produkter, og sørger for å gi din bedrift best mulig service og oppfølging.

Gi bedriften din et ekstra konkurransefortrinn – Bli kunde i dag! 

I nærheten av deg
Med varehus over hele landet er vi alltid i nærheten, med et utvalg svært få konkurrerende aktører kan tilby. Vi dekker alle bedriftens behov internt og egne prosjekter.
Finn ditt nærmeste bedriftssenter her

 
Vi gir deg trygghet
Fordi vi er så tilstede lokalt, tilbyr vi en unik fleksibilitet i våre leveringer. Vi er der både før og etter kjøpsprosessen, med en sterk ambisjon om å gjøre din innkjøp så effektive som mulig når det gjelder pris og kvalitet.

 

Vi har utstyret din bedrift trenger!

Spiserommet og renhold

Vi har hvitevarer som dekker alle behov enten til tekjøkken på kontoret eller komplette kjøkkenløsninger til store prosjekter. Vi har også profesjonelle og semi-profesjonelle produkter som tilfredstiller kravene til offentlig bruk, både innen oppvask, vask/tørk, og gulvrengjøring.

Møterom

Møterommet

Dagens møterom er i en rivende utvikling, og det tradisjonelle oppsetet med projektor og lerret byttes ut med moderne løsninger. Elkjøp Bedrift tilbyr befaring på lokasjon hvor vi kommer frem til en god og effektiv løsning skreddersydd for hvert enkelt møterom. Vi tilbyr utstyret du trenger, samt montering og installasjon.

Møterom

Arbeidsplassen

Dagens kontormiljø er i endring, og det meste flyttes opp i skyen for bedre samhandling og effektivitet. E-post, dokumenter og kommunikasjonen overføres til løsninger som Office 365 og Google Apps. De ansatte kan jobbe uansett hvor de er, med full tilgang til informasjonen de trenger gjennom en samhandlingsløsning.

Møterom


Registrer deg som bedriftskunde i dag!

Fyll ut registreringsskjema og begynn å handle

Har du spørsmål om produkter eller bestilling? Ta kontakt med oss

Telefon 21 00 21 21 eller e-post bedriftskunde@elkjop.no

Du kan også kontakte oss direkte i ditt nærmeste Elkjøp varehus.
 Finn ditt nærmeste bedriftssenter her